Waarom stoppen?

Horizontale items
Graphic
Je doet het voor je medewerkers
Tekst

Meer dan 80% van de mensen die roken wil eigenlijk stoppen, maar vindt dit moeilijk. Ondersteuning van de werkgever en de sociale steun van collega’s kunnen werknemers net dat duwtje in de rug geven dat nodig is om definitief te stoppen met roken.

Graphic
Vergroot de duurzame inzetbaarheid
Tekst

Er is binnen organisaties steeds meer aandacht voor duurzame inzetbaarheid van personeel. Jouw organisatie investeert vast ook in de gezondheid, veiligheid en vitaliteit van haar medewerkers. Niet-rokende werknemers verzuimen minder, zijn langer inzetbaar en zorgen voor een hogere productiviteit.

Graphic
Stoppen met roken loont
Tekst

Stoppen met roken levert de medewerker gezondheidswinst op én bespaart de werkgever veel geld. Een duidelijke win-win situatie dus.

Graphic
Samen sta je sterk
Tekst

In een groepstraining leer je hoe je effectief kan stoppen met roken en de bekende valkuilen vermijdt. Samen met collega’s stoppen geeft belangrijke sociale steun en zorgt voor een stok achter de deur. Samen stoppen is niet alleen gemakkelijker maar ook gezelliger.

Graphic
Verbeter de werksfeer
Tekst

Niet-rokers hebben vaak problemen met de rookpauzes van hun collega’s. Hoe minder mensen roken, des te beter de sfeer op de werkvloer.